Allt för dig som har vägarna förbi

Serviceanläggning längs E6/E20 vid trafikplats Löddeköpinge.

Lokaler med bästa läge uthyres i Löddeköpinge

Marknadsvägen 1 | 24630 Löddeköping

Flexibla lokaler på Stop23

Med ett mycket lättillgängligt läge från motorväg E6 / E20 ligger dessa två lokaler intill varandra, på trevliga serviceanläggningen Stop23 med en representativ kundentré. Lokalen passar bra som butik, verkstad, kontor, restaurang, eller showroom. Parkering i direkt anslutning till lokalen.
Lokal 1: ca.156m² | Lokal 2: ca.140m² | Lokal 1+2: ca. 296m²

Kontakta ossPlanlösningKartaOm Solkärnan

OMGIVNING

Serviceanläggning Stop23 är strategiskt placerat utmed motorväg E6/E20. Här finns allt som kan tänkas behövas för den som är på väg. Tätt intill ligger det stora shoppingområdet Handelsplats Center Syd, med mycket människor i omlopp var dag.

KOMMUNIKATIONER

Det är smidigt att ta tåget eller bussen från Landskrona, Eslöv, Barsebäck, Lund eller Malmö till busshållsplats Center Syd eller busshållsplats Skördevägen i Löddeköpinge. Därifrån är det  endast 5-10 minuters promenad till Stop23. För aktuella linjer och tider, besök www.skanetrafiken.se.

SERVICE

Lokalerna ligger på serviceområdet Stop23 som gör att du har all tänkbar service runt om dig. Så som hotell, restauranger och affärer.

PARKERING

Det finns gott om gratis parkeringsplatser på Stop23 och på områdena runt omkring. Parkeringsplatser precis i anslutning till lokalernas entré.

Kontakta oss

Linda af Klinteberg

KOMMERSIELLT ANSVARIG
new link

Tel. 046-70 60 93
linda@solkarnan.se